Få flere og mere tilfredse kunder med målrettet markedsføring

Hvis du vil have flere af de kunder, du bedst kan lide at arbejde med, er du nødt til at målrette din markedsføring. Hvis du prøver at ramme alle, rammer du ingen, så det er af afgørende betydning, at du er helt skarp på, hvem din målgruppe er, og hvordan du bedst appellerer til dem.

Jo bedre du er til at målrette din markedsføring, des lettere bliver det at overbevise dine potentielle kunder om, at du er den rette leverandør.

 

Sådan foregår det:

Find de bedste kunder

Sammen laver vi en komplet målgruppeanalyse, så du ved, hvem du gerne vil handle med, og hvor du kan finde dem.

Målret din markedsføring

Vi gennemgår din hjemmeside, din virksomhedsprofil på relevante sociale medier og dit øvrige markedsføringsmateriale, og sørger for at både sprog, billeder og produkter, matcher din målgruppe.
l

Læg en plan

Vi udarbejder en komplet markedsføringsstrategi, så du ved, hvilke kanaler, du bør benytte dig af, og hvilke, der er spild af både tid og penge.

Det får du ud af det:

R

Gladere kunder

Når du anvender målrettet markedsføring, får du en mere ensartet kundegruppe. Det betyder, at du lærer dine kunder bedre at kende og derfor bliver bedre til at give dem det, de gerne vil have. 

R

Mere tid

Når du ikke behøver markedsføre dig på alle tænkelige platforme, sparer du både tid og penge. Og fordi du kan målrette din indsats mere præcist, får du også flere og bedre kunder.

 

R

Flere penge

Når du planlægger din markedsføring mere effektivt og kun bruger de markedsføringskanaler, der matcher din målgruppe, er der mange penge at spare.

 

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

13 + 9 =