Journalistisk erfaring og sproglig finesse

Hvad vi siger og måden, vi siger det på, har stor betydning for, hvordan omverdenen ser os. Og somme tider er det de mindste virkemidler, der gør den store forskel.

Det finder jeg fascinerende, og derfor valgte jeg at uddanne mig til journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.

Siden har jeg deltaget en række kurser om kommunikation, krisekommunikation, sprog, sociale medier og marketing, og da jeg samtidig har haft mulighed for at arbejde med mange aspekter af faget – både som skrivende journalist, redaktør og kommunikationsrådgiver – har jeg gennem tiden udviklet en massiv viden om, hvordan man bedst profilerer en virksomhed overfor såvel kunder som medier.

Jeg brænder for mit arbejde og vil gerne hjælpe andre til at få succes med deres virksomhed. Derfor hjælper jeg med alt fra online  marketing og håndtering af sociale medier til PR og udarbejdelse af hjemmesidetekster.

Jeg er bosat på Fyn, men rejser jævnligt Danmark rundt, så kontakt mig endelig, hvis du ønsker et møde et andet sted i landet.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

15 + 3 =