Vil du overhale konkurrenterne indenom?

Hvis du vil have din virksomhed helt frem i forreste række, må du først indse, at her findes der ingen hurtige løsninger – og frem for alt – der findes ingen løsninger, der virker for alle.

Følger man med på diverse grupper og fora på nettet, støder man ofte på spørgsmål i stil med “hvordan markedsfører jeg min virksomhed?”, “Virker facebookannoncer?” og “jeg har ingen penge, men store drømme, hvad gør jeg?”
De tre spørgsmål har det til fælles, at spørgeren tager for givet, at det, der virker for de andre, virker også for mig. Men intet kunne være mere forkert.

Ligesom B&O ikke markedsfører deres produkter på samme måde som Kims, er nøglen til vellykket markedsføring ikke at følge strømmen. Tværtimod.

Har du svært ved at finde hoved og hale i din markedsføring, så book en tid i min kalender, så hjælper jeg dig med at lave en plan, der virker.

 

 

 

Det foregår sådan her:

u

Hvem er du?

Vi ser nærmere på din virksomhed og dine produkter – og ikke mindst på dine ambitioner for fremtiden.

Hvor er din målgruppe?

Vi ser på, hvor du kan fange din målgruppes interesse, og hvilke platforme de opholder sig på.

Hvad vil du sælge?

Vi ser nærmere på dine produkter og ydelser og arbejder med prissætning og pakkeløsninger, så du kan øge din konvertering

Hvordan skal det siges?

Ting kan siges på mange måder. Her tilpasser vi dine budskaber, så de går rent ind ved dine kommende kunder.

Hvem vil du sælge til?

Hvordan er din perfekte kunde? Vi arbejder på at definere en klar og tydelig målgruppe, så du kan markedsføre dig mere effektivt.
k

Har du en plan?

Målet er, at du efter mødet har en klar plan for din markedsføring. Du ved hvor, du skal rette kontakt til din kunder, og du ved hvordan.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

5 + 4 =