Hvorfor er branding så vigtigt?

Hvis du forstår at brande din virksomhed, har dine kunder større tendens til at vise din virksomhed tillid. Ganske enkelt fordi, vi mennesker gerne vil stole på folk – og virksomheder – vi kender i forvejen.

Og det er netop det, god branding handler om. At øge dine potentielle kunders kendskab til din virksomhed, dine produkter og de værdier, din virksomhed er bygget på. Viden skaber tillid, og tillid skaber omsætning.

 

u

Hvad er branding?

Udtrykket “Branding” stammer fra en tid, hvor man brændemærkede sine køer, for at kunne kende dem fra de andre. I dag er det virksomheder og personer, vi brander, men missionen er den samme. Vi ønsker at vise hvor og hvordan vi adskiller os fra vores konkurrenter. Et succesfuldt brand er en samling af symboler, oplevelser og associationer, som er med til at positionere et produkt, en virksomhed eller en person.

Kunsten at blive husket

Branding handler altså om at skille sig ud fra mængden. For den, der skiller sig ud, er nemmere at huske. Dermed ikke sagt, at du skal skille dig ud på alle tænkelige områder, men det er vigtigt, at du finder din niche og dine værdier – og at du forstår at kommunikere disse ting ud i alt, hvad du foretager dig. Gør du det, vil du støde en del kunder fra dig. Men til gengæld vil du også tiltrække netop de kunder, du helst vil arbejde med. Dem du ved, du kan hjælpe.
N

Vejen til effektiv branding

Når du skal brande dig selv eller din virksomhed, er det afgørende, at du starter med at gøre dig klart, hvilket værdisæt, din virksomhed er baseret på, og hvilken målgruppe, du henvender dig til. Når det er på plads, går kommunikationen i gang. Du kommunikerer med dine potentielle kunder gennem tekst, billeder, grafik, videoer og meget andet – og forstår du at kommunikere klart, tydeligt og enslydende, behøver branding slet ikke at være så svært.

Vil du have hjælp til din branding?

 

Hvis du vil have hjælp til at skabe en komplet brandingstrategi, der gør det lettere for dig at gøre indtryk på dine kunder, er du altid velkommen til at kontakte mig. Husk at de første 15 minutters rådgivning er ganske gratis.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

5 + 5 =