Alle virksomheder har en historie…

Ethvert menneske og enhver virksomhed gemmer på en historie, der er værd at fortælle – men ofte er det svært at skære sin egen historie så skarpt ud, at den også er værd at læse eller lytte til.

Og det er trist – for historierne er vigtige, når virksomheden skal brande sig selv. Se bare Lego, Danfoss og Apple. Tre store virksomheder, der gerne fortæller historien om deres spæde opstart igen og igen – hele tiden på nye måder.
Hvorfor? Fordi historien er en vigtig del af virksomhedens image.

Jeg har portrætteret virksomheder, erhvervsledere og andre interessante personligheder gennem en årrække, og jeg nyder fortsat at arbejde med netop denne artikelgenre. Derfor skriver jeg også gerne den artikel, der kan være med til at profilere dig og din virksomhed.

Profilartikler kan bruges på firmaets hjemmeside, men de er også velegnede som en alternativ form for pressemeddelelse.

Prisen for en profilartikel er kr. 4775,- + moms men man kan med fordel vælge den udvidede udgave, hvor en professionel portrætfotograf leverer billeder, der underbygger artiklen. Her er prisen kr 7775,- + moms.

Hvis du vil have professionel hjælp til at profilere din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig. De første 15 minutter er gratis.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

5 + 11 =