Skal dine kunder finde dig på Google?

Så lad mig skrive dine SEO-tekster….

Hvis du vil til tops på Google, er SEO-tekster et rigtig godt redskab. Men selvom SEO-tekster først og fremmest laves for at tækkes søgemaskinerne, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hvis dine kunder ikke kan lide, hvad de læser, mister Google nemlig også interessen.

Derfor skal teksterne være interessante, lette at læse og bidrage med nye informationer – og så skal de selvfølgelig have fokus på de relevante søgeord. Fanger teksterne ikke læserens interesse, kan de gøre større skade end gavn. Derfor er der ingen grund til at overlade udarbejdelsen af dine SEO-tekster til amatører.

Når jeg skriver SEO-tekster, gør jeg mit forarbejde ordenligt. Jeg laver den nødvendige research, så teksterne er både sandfærdige og relevante, og jeg laver en grundig søgeordsanalyse, så jeg ved hvilke søgeord, der kan gøre den største forskel for omsætningen i din virksomhed. Når jeg skriver, har jeg naturligvis fokus på søgeordene, men jeg gør mig umage med ikke at navne dem alt for ofte. En for høj keyword density har nemlig den modsatte effekt.

Prisen på SEO-tekster er ganske enkelt 1 krone + moms pr ord. Det er ikke den billigste løsning, men til gengæld får du skarpe, søgemaskineoptimerede og velskrevne tekster, der fanger din målgruppes interesse.

Har du brug for råd og vejledning om tekstlængde, brug af SEO-tekster eller andet, så husk, at de første 15 minutter gratis.

Ønsker du at bestille en eller flere SEO-tekster, er du velkommen til at sende en mail på mj@mjkommunikation.dk eller ringe til mig på 50584655. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, så ringer jeg dig op.

 

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

15 + 14 =