Lej en markedsføringskonsulent for en dag

De fleste større virksomheder har en kommunikationskonsulent på lønningslisten. Og det er der rigtig mange gode grunde til. Men kommunikation og markedsføring er mindst lige så vigtigt for mindre virksomheder, og derfor har jeg skruet et ganske særligt tilbud sammen til dig, der kun har brug for hjælp til kommunikationen i mindre doser.

Nu har du nemlig mulighed for at leje din helt egen kommunikationsmedarbejder ind for en enkelt dag.

For bare kr. 4495 + moms får du et seks timer langt besøg på din virksomhed, hvor vi ser på din nuværende kommunikation og sammen lægger en plan for, hvordan du kan forbedre og udbygge din markedsføring i fremtiden.

 

På sådan en dag kan jeg for eksempel:

Lægge en plan

Sammen laver vi en markedsføringsplan, der gør det nemmere for dig at navigere mellem de mange tilbud og platforme.

Friske dine tekster op

Jeg gennemskriver dine hjemmesidetekster, så flere af dine læsere bliver til kunder og dine side kommer til at ranke bedre på Google.

Lære dig at skrive

Med få virkemidler kan man forvandle ordinære tekster til gode tekster. Jeg deler selvfølgelig gerne ud af mine bedste tips og tricks.
i

Finde historien

Vi kan sammen finde frem til den historie, der kan sikre dig og din virksomhed værdifuld omtale i medierne.

Få styr på dine nyhedsbreve

Sammen opsætter vi dit nyhedsbrev og lægger en plan for, hvor mange nyhedsbreve, der skal udsendes, og hvordan de skal vinkles.

Give gode råd

Jeg gennemgår din hjemmeside og dine firmasider på de sociale medier og giver dig gode råd til, hvordan du får mere ud af din markedsføring

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

10 + 1 =