Få gang i salget med et professionelt salgsbrev

Skal du have fortalt potentielle kunder eller samarbejdspartnere om et nyt produkt, en ny ydelse eller en helt ny virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at forfatte et salgsbrev, der virker.

Et godt salgsbrev er tillidsvækkende og seriøst og hjælper dine kunder med at se, hvilke problemstillinger dit nye produkt kan løse.

Når jeg skriver et salgsbrev, tager brevet udgangspunkt i det, der gør dit produkt eller dit firma unikt og interessant for modtageren. Brevet bygges op ud fra journalistiske principper med en fængende overskrift, en indledning, der fortæller det væsentlige i korte træk, og en tekst, der uddyber og lægger de sidste dimensioner på, før kunden til slut opfordres til handling.

Skal jeg skrive dit næste salgsbrev så kontakt mig på mj@mjkommunikation.dk

Prisen på et professionelt og effektivt salgsbrev er kr. 1995,- + moms

Og de penge er godt givet ud. Det sidste salgsbrev, jeg skrev, gav min kunde en direkte omsætning på den gode side af 150.000 kroner.

Hvis du vil bestille et salgsbrev eller høre mere om, hvordan du bruger salgsbreve i din forretning er du velkommen til at kontakte mig på 50584655 – de første 15 minutters rådgivning er gratis.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

3 + 11 =