Professionel tekstforfatter med sans for salg, søgemaskiner og gode historier

Søger du en professionel tekstforfatter, der kan hjælpe dig med at skrive velformulerede tekster, der øger din omsætning og gør dig mere attraktiv for potentielle kunder? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Siden jeg i 2003 blev uddannet journalist har jeg arbejdet professionelt med optimering af tekster, så jeg er i stand til at tale til din målgruppe i et sprog, de forstår, og på en måde, der giver dem lyst til at købe mere.

Jeg hjælper dine kunder med at se, hvorfor de skal handle hos dig, hvad de får ud af det og hvilken effekt, de kan forvente.

Når jeg skriver dine tekster får du:

Tekster, der sælger

Velskrevne tekster, der er fokuserer på dine kunder og deres udbytte, tjener hurtigt sig selv hjem igen.

Glade kunder

Gode tekster gør, at dine kunder ved, hvad du står for, når de kontakter dig. Det giver tilfredse kunder og større arbejdsglæde
s

Tekster, der er til at forstå

Selv komplicerede sammenhænge kan gøres let tilgængelige for andre. Jeg gør dit budskab klart og let at forstå.

Meget mere end bare en tekstforfatter…

Når jeg skriver dine tekster, får du meget mere end bare en tekstforfatter. Du får også kvalificeret råd og vejledning om, hvilke tekster, du har brug for, og hvordan du bedst bruger dem i din markedsføring. Min journalistuddannelse har lært mig at stille de spørgsmål, der gør det muligt at vinkle dine budskaber så skarpt, at de rammer din målgruppe lige i købelysten.

Når jeg skriver tekster, tager jeg altid udgangspunkt i de problemer, dine kunder skal have løst. Hvis du vil sælge alarmer, skriver jeg om tryghed. Ved fokusere på den mavefornemmelse, dine kunder gerne vil opnå, øger jeg muligheden for, at de vælger netop dit produkt eller din ydelse. Og det kommer naturligvis din forretning til gode.

 

Brug mig som tekstforfatter hvis du vil have:

R

Flere kunder

Velskrevne tekster, der tager udgangspunkt i kundernes behov, giver mere salg og flere kunder til din virksomhed.
R

Bedre branding

Gennem dine tekster adskiller du dig fra dine konkurrenter, så du kommer til at fremstå som markedsførende på netop dit felt.
R

Mere tid

Når jeg skriver dine tekster, får du bedre tid til at tage dig af den del af din forretning, du virkelig brænder for.

Skal jeg ringe til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer jeg til dig, så snart jeg kan…

1 + 6 =